Awakening by Malva

Välkommen hem till din innersta kärna

Tjänster

Healing behandling

Healingbehandlingen är en transformerande behandlingsform som arbetar med att släppa obalanser och blockeringar i den fysiska kroppen, auran/ eteriska kropparna.

Energin arbetar också med rensning och balansering av chakran, både yttre och inre, och med de eteriska kropparna. Den går igenom det själsliga bagaget och rensar karmiska band eller trådar som påverkar dig idag men som inte längre behövs, allt för ditt högsta bästa. Healingenergin återknyter dig till ditt ursprung och din sanning. Det är en hög energifrekvens som tillhör den nya tiden som nu har kommit.

Tid ca 60 min

Pris 800 kr

Sittning alt distans

Gruppsessioner med kanaliserade budskap från universum

Under en gruppsession så tar jag emot budskap från guider, änglar och andra ljusvarelser som finns i Universum. Budskapen syftar till att öka vårt välmående och få vägledning i vardagen.

Jag börjar med budskap till hela gruppen under en session, och därefter även personliga budskap till deltagarna. Under denna session får du de budskap du behöver just nu. 

Den universella energin är mycket kraftfull och verkar utifrån villkorslös kärlek som syftar till att vi alla är mästare i våra egna liv.

En gruppsession sker på mottagning hos mig alternativt enligt överenskommelse.

Minst 6 deltagare

Tid ca 2 tim

Pris 250 kr per deltagare

Medial Vägledning

Under en Medial vägledningssession kanaliserar jag hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap till dig från universum. Informationen kommer från mitt universella team. 

Först kommer information som du behöver just nu ditt liv. Detta för att hjälpa dig att få ett nytt perspektiv på ditt liv och för att ge dig värdefulla råd och tips. Därefter finns det tid för dig att ställa egna frågor. 

Tid ca 60 min

Pris 800 kr

Sittning alt distans

Tidigare Liv Kanalisering

En tidigare livsession syftar till att befria dig från blockeringar, beteende-mönster och rädslor från tidigare liv som kan finnas kvar hos dig idag. Sessionen kan även hjälpa till med att frigöra sjukdomar och andra obalanser. Det kan också komma fram dolda talanger från dina tidigare inkarnationer som "väcks till liv" efter sessionen. 

Jag kanaliserar det liv som påverkar dig mest just nu och jag beskriver det livet för dig. Därefter utför jag en förlåtelse-process och det är genom den du blir fri från den negativa karman som finns kvar hos dig idag.


Tid ca 60 min

Pris 800 kr

Sittning alt distans

Betalning sker senast 24 timmar innan bokad tid.

Swish 1234237954


Företaget innehar F-skattsedel.

Organisationsummer: 559335-2445


Jag har tystnadsplikt