top of page

Sensing Yoga ONLINE

Kom och var med på ett härligt Sensing Yoga pass ONLINE


Sensing Yogan är en underbart mjuk rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur vi alltid sedan urminnes tider naturligt varit i rörelse med långa perioder av återhämtning och vila emellan.


När vi föds så har vi alla en kod, som en förprogrammering hur vi ska röra oss. Bebisar utvecklar sig och sitt rörelsemönster genom att göra pandikulationer (kroppsgäspar) och genom att testa sig fram. Rent intuitivt har vi sedan urminnes tider alltid vetat hur vi ska röra oss – som sagt det ligger i vår kropps unika kodning. Så i Sensing Yogan har vi plockat tillbaka det där enkla och mjuka sättet att röra oss på utan något tvång eller att uppleva att vi behöver prestera på mattan. Det är detta som ger så mycket läkning och som ger tillbaka ett mer naturligt och skönt sätt att hantera vardagen på.


De naturliga rörelserna gör också så att vi kan komma tillbaka snabbare när vi eventuellt har skadat oss eller dragit på oss obalanser genom att sitta och göra saker på samma sätt för länge eller något annat.


I Sensing Yoga tänker man att allt hör ihop och sitter ihop med allt i kroppen – dvs kroppen är en helhet.Det är gratis att vara med, men ni behöver anmäla er till mig på info@awakeningbymalva så skickar jag en länk till er för videouppkopplingen. Klassen kommer hållas i Google meet. Man behöver inte ha ett Google konto för att kunna delta.Välkomna 

bottom of page