Resor - Retreats

Här finner du kommande andliga resor/ retreats till heliga platser.
Alla resor innebär ett inre växande, andlig utveckling, healing och transformation. Följ med på en resa du aldrig kommer att glömma.

Vilken resa kallar på dig?

Bali - En helande resa bortom ord

30 augusti - 9 september 2024


Denna resa är för dig, magiska syster, ljusarbetare och stjärnfrö som vill få reda på mer om ditt sanna jag.​

Vi kommer följa leylinjerna/ draklinjerna och ta oss till magiska platser så som bland annat Mount Agung, Mount Batur, Batukaru templet, Besakih templet, Uluwatu templet där vi kommer bada i dess magiska energier.

​En resa som andas healing, inre växande och transformation. Magin på den här vackra ön kommer omfamna oss med kärlek när vi gör vår inre resa mot helande och för att hitta vår inre kreativa kraft.

Egypten - A goddess pilgrimage

12 februari - 23 februari 2025


Denna resa är för dig, magiska syster, ljusarbetare och stjärnfrö som känt kallelsen till Egypten och dess dolda visdom.​

Detta är en 12 dagars pilgrimsresa genom antikens Egypten. Vi kommer resa genom Egyptens chakrapunkter, besöka heliga tempel och antika platser. Vi kommer färdas längs med Nilen, Egyptens livskraft, i privat båt. Vi kommer ha ceremonier, dagliga meditationer, aktiveringar och healing.

​Vår privata egyptolog kommer hjälpa oss att låsa upp den uråldriga visdomen och ge oss tillgång till heliga platser otillgängliga för allmänheten.

Sök