Om Anna Karlsson

 Jag följer mitt hjärtas väg, min sanna väg.

Jag har alltid varit en sökande person, genom hela min barndom och upp i vuxen ålder, och jag kände aldrig riktigt att jag hittade hem. Efter några tuffa år och händelser för tio år sedan började jag min inre resa för att både förstå mig själv men också för att förstå mitt själsuppdrag.

Jag har fortlöpande gått olika kurser inom healing, meditation och andlighet och när mitt universella team av högfrekventa, kärleksfulla ljusvarelser visade sig, och vårt samarbete påbörjades så tog min andliga resa kvantsprång.

Jag blev guidad att både se och förstå mitt eget själsuppdrag och mina guider visade mig hur jag kan hjälpa människor förstå sin egen unika själ, att vi är så mycket mer än bara vår fysiska kropp och att vi är gudomliga ljusvarelser. Alla människor har förmågan att öppna upp sitt sinne och själ för att bättre förstå sig själva och leva mer utifrån sitt hjärta och dess visdom.

I vår inre resa ser vi ofta nya sanningar om oss själva och den värld vi lever i. Jag är här för att hjälpa själar att höja sitt medvetande, att släppa taget om egot och rädslor vi bär på så att man kan agera utifrån sitt hjärta och den visdom som finns där.  

Min önskan är att när du kommer till mig ska du hitta hem till ditt hjärtas essens, din inre kärna, så att du kan ta steget att leva ditt liv till fullt ut där du är medskapare av ditt liv. Jag önskar också att du modigt sprider ditt ljus ut i världen.

Genom mina sessioner möter jag dig där du är idag och med kärleksfull hand ger jag dig de verktyg du behöver mest just nu för att komma vidare i livet, och för att du ska finna ditt egna inre ljus.

Sök