top of page
bgImage

OM MIG

Anna som sträcker sig mot solen vid Isis tempel

Jag följer mitt hjärtas väg, min sanna väg.

 

Mitt namn är Anna och det är jag som möter dig när du kommer till Awakening by Malva. Jag bor i Göteborg med familj som består av både tvåbenta och fyrbenta.

Jag har alltid varit en sökande person, genom hela min barndom och upp i vuxen ålder, och jag kände aldrig riktigt att jag hittade hem. Idag står jag i stadig kontakt med mitt universella team. Det har varit en vinglig resa att nå dit men idag svämmar mitt hjärta över av tacksamhet för att de alltid finns vid min sida. Jag är en starseed förankrad på denna jord för att möta den nya tid som kommer.

 

Min andliga utveckling började 2009 när jag gick en reikiutbildning. Jag har fortlöpande gått olika kurser och med ASK-healingen som jag blev klar med i början på 2018 fick healing en helt annan innebörd.

Genom utbildning hos Camilla Hosenfeld (numer Brolin) och företaget Billablin under 2018 och 2019 så tog min andliga resa kvantsprång och att kunna hjälpa andra är en fantastisk glädje.

Därefter har min utveckling fortsatt och healingen har tagit en egen väg med mitt eget healingteam. Jag hämtar hem den mesta kunskap nattetid i mina drömmar, då jag gör mina resor.

 

 

Min vision

Min önskan är att när du kommer till mig ska du hitta hem till ditt hjärtas essens, din inre kärna, så att du kan ta steget att leva ditt liv till fullt ut där du är medskapare av ditt liv. Jag önskar också att du modigt sprider ditt ljus ut i världen.


Genom mina sessioner möter jag dig där du är idag och med kärleksfull hand ger jag dig de verktyg du behöver mest just nu för att komma vidare i livet, och för att du ska finna ditt egna inre ljus.

Min önskan är att du ska få handfasta råd så att du kan ta de steg som behövs för att kunna leva ditt till fullo.


Jag hoppas också att du får en större förståelse av dig själv och din livssituation när du har varit hos mig.

bottom of page