top of page

Healingbehandling med plantmedicin Cacao

Välkommen hem till ditt hjärta och den visdom och kärlek som bor där.

När du väljer denna tjänst är du redo att möta dig själv och ditt innersta, och inspirerad att skapa nya vanor och förändring i ditt liv.

Healingbehandlingen kommer arbeta med 7 nycklar för att möjliggöra att öppna upp de 7 portalerna. Nycklarna/ energierna öppnar upp för de olika aspekterna av det heligt feminina, vilket möjliggör att agera mer utifrån hjärtat och själens kall. Och de 7 portalerna introducerar riktiga förändringar, förändringar som är viktiga för din egen healingresa men också på planetär nivå. Ur den mystiska Mara Magdalena läran behöver man gå igenom 7 stadier/ krafter inom oss själva för att nå den klarhet/ visdom/ enhet som bor i vårt hjärta.

 

Behandlingen börjar med en kortare cacaoceremoni där vi bjuder in plantmedicinen Mama Cacao för högsta kärleksfulla läkning och frigörelse av olika blockeringar. 

Det tar ca 20 minuter för cacaon att verka med full kraft i kropp och sinne. Därefter påbörjas healingbehandlingen som är anpassad för just dig och det högsta bästa.

 

Det blir en kraftfull session när vi kombinerar plantmedicinen Cacao och den healingform som växt fram under mina resor till Egypten.

 

Denna tjänst erbjuds endast fysiskt på plats.

Pris 1222 kronor (som också innehåller talet 7) / 90 minuter

bottom of page