top of page
lake-7566031_1280.jpg

Healing - Ta fram din inre Lilith onsd 13/9 2023 kl 20.30-21.00

Välkommen på healing - Ta fram din inre Lilith på distans onsdag 13/9 kl 20.30- 21.00


 

Som en förberedelse inför nymånens energier har vi en vecka med möjlighet till introspektion. I en värld där saker och ting inte längre fungerar som förut så möts vi av funderingar av vilka vi verkligen är på djupet. Vi har starka energipåslag som gör oss trötta och mörbultade på många plan. 


 

Lilith, som var Adams första fru och som förpassades till underjorden för att hon var för stark och att hon vägrade att anpassa sig är med under denna session.

Lilith är urkraften, opolerad och rå. Hon är den starka, rena och sanna feminina kraften som står i centrum, där skuggor omfamnas och där uråldrig visdom återupptäcks. En kraft om att stå upp för sig själv, sätta gränser och att uttrycka sina behov och att hedra det kvinnliga, den feminina kraften. Lilith bär kraften och visdomen av 13. Hon är månens dotter och hennes källa av diamant finns i Lemuriens måntempel. Liliths hem är Livets träd som också ger henne livskraft.

Hennes attribut är bland annat ormen och ugglan. Ormen bär på vishet, helhet och skaparkraften. Ugglan är visheten som ser i mörkret. Hennes kvinnliga kraftdjur är även draken, skorpionen och svarta katten.


 

Lilith, och den feminina urkraften, tänder våra själar med sin otämjda energi, hon inspirerar oss att kliva in i vår egen kraftfullhet, vår egen autencitet. Hon vill att vi ska omfamna de dolda djupen inom vår egen gudomliga essens. Så vi kommer nyttja den här energin för att väcka upp och förstärka er egen inre kraftfullhet, er egen inre Lilith så att när nymånen är här verkligen göra en nystart i våra liv.


 

Under den här healingsessionen kommer vi bland annat arbeta med att ta fram gamla visdomar från era själar. Kanske göms det kunskaper som du inte visste att du hade, så som till exempel healingförmågor, örtkunskap eller astrologi. Och med den vita drakens hjälp uppgraderas våra själar och kroppar med visdomskoder, och den villkorslösa kärleken så att vi kan balansera det gudomligt feminina med det gudomligt maskulina. När vi balanserar dessa energier inom oss, frigör vi oss från skam och skuld. Det är genom den villkorslösa kärleken och den inre visdomen vi skapar en vackrare värld, i den nya tiden. Genom tillit expanderar vi hjärtats kraft att leva i kärlek utan rädsla.


 

Anmälan görs genom att swisha 88 kronor till 1234237954 senast tisdag 12/9, och därefter meddelar via mail till info@awakeningbymalva.se för att inkluderas i healingen. Om du inte kan ta emot under satt klockslag kan du med fördel ta emot senare när du har möjlighet. Du öppnar upp din intention och ditt hjärta och ber om att få ta emot healingen från Lilith och den vita draken.


 

Med värme och kärlek

Awakening by Malva

Anna – Ashtara Rose

bottom of page