top of page

Gudinnan Bastet och de dolda lärorna i Saqqara - Healing event

background-7729891_1280.jpg

Varmt välkomna på healing tillsammans med Bastet fredag 3/11 kl 21-21.30 (ca)

Fredagen 3/11 (som också är min födelsedag) kommer jag befinna mig i Saqqara och jag har blivit guidad att sända healing därifrån (på distans) tillsammans med gudinnan Bastet.

Dagen har energin av siffran 3 vilket kopplas till treenigheten (ande, kropp, själ), den heligt feminina treenigheten (Moder, dotter och den heliga graalen). När de båda treenigheterna integreras i våra hjärtan aktiverar vi ny ljusmateria av helig geometri som återuppväcker hjärtas minnen om den rena gudomliga kraften som vi alla bär i vårt inre. Siffran 3 är ett mästartal, vilket uppmuntrar till kreativitet, djup glädje, och fördjupad kontakt med det gudomliga. 3 är även en del av koden 369, som är en multidimensionell kod till universums oändliga flöde av fri energi.

 

Den här dagen får vi hjälp av vibrationen 33 som aktiverar den gudomliga planen i vår själ. Vi själar är alla här för att genom vår andliga utveckling aktivera mer av själens förmågor.

 

Stjärnkonstellationerna Plejaderna, Sirius och Cassiopeja upprätthåller den feminina treenigheten och genom stjärnornas oändliga energi av gyllene diamantljus stärks vår vibration som får vår fullkomlighet att blomma ut i våra hjärtan.

Bastet ligger mig extra varmt om hjärtat, och hon har funnits vid min sida i många år som guide. Via denna healing vill hon koppla oss samman med vårt högre jag, det gyllene diamantljuset och de 13 hemliga lärorna som rymmer visdomen om vår inneboende kraft att skapa vårt gudomliga liv.

Om du känner dig kallad, anmäler du dig genom att swisha en symbolisk summa på 133 kronor till 1234237954 senast torsdag 2/11, och därefter meddelar via mail till info@awakeningbymalva.se alternativt här i kommentarerna för att inkluderas i healingen. Om du inte kan ta emot under satt klockslag kan du med fördel ta emot senare när du har möjlighet. Du öppnar upp din intention och ditt hjärta och ber om att få ta emot healingen från gudinnan Bastet.

Vem var gudinnan Bastet?
Det finns många mytologier om Bastet, vem hon var, vem hon var gift med och vem som var hennes far. Och jag hoppas och tror att vi kommer få lära oss mer om henne den närmaste tiden.

Bastet var gudinna över beskydd, förnöjelse, familj, kärlek, sexualitet, barnafödande och god hälsa. Hon beskrivs som en kvinna med nätt kropp och katthuvud. Hon var av naturen alla katters beskyddare.

Bastet var dotter till solguden Ra, ibland sägs det att hon var syster med Sekhmet. I en del myter sägs det att hon var gift med guden Ptah (som även Sekhmet sades var gift med) och i en del myter sägs det att hon var gift med guden Anubis.

Det sägs att hon varje dag seglade över himlen tillsammans med sin far, solguden Ra. När hans båt transporterade solen över himlen vaktade Bastet över honom och skyddade honom. På natten förvandlades hon till en katt för att skydda honom mot hans största fiende, ormen Apep.

Genom hennes beskyddande plikter fick hon smeknamnen Kvinnan av Öster, Gudinnan av soluppgången, och Det heliga och allseende ögat. Hon är också känd som Mångudinnan och ansågs vara både månens öga och Ras öga. Hon är starkt kopplad med Isis, då hon ibland nämns som ”Isis själ” och även med Hathor, som en av aspekterna av de sju Hathors. Än idag dyrkas hon för sina egenskaper.

Hon var omåttligt populär bland både män och kvinnor i antikens Egypten. Hennes huvudsäte var i Bubastion, där man varje höst höll en stor karneval till hennes ära men bara häromåret har man funnit en hemlig grav i Saqqara så man har förstått att hon även verkar i Saqqara och i Memphis.

bottom of page