top of page

Fredag 5/5- 23 Event Online med fullmånens magiska vibration 55

Vi öppnar möjligheten för dig som önskar att vid fullmånen medverka online för att tillsammans med oss stärka ditt gudomliga hjärta och din förankring med det gudomliga nätverket i syfte att nå nya oanade möjligheter i ditt liv.

Universums kraftfulla energier ger oss gudomlig hjälp att göra vårt inre genombrott för att bli mer obegränsade och fria i tanke och känsla, vilket ger oss kraft och mod att kunna leva det liv vi önskar.


Ture Torstensson, Ellenor Hellström och Angela Johnsson kommer vid den kraftfulla fullmånen med vibrationen 55 att göra ett energiarbete vid Tures kraftplats för att stärka vårt gudomliga hjärta och jordens gudomliga nätverk som öppnar oss för de innersta och högsta gudomliga dimensionerna.

För att förstärka detta energiarbete med nya universella och dimensionella möjligheter kommer Awakening by Malva - Anna Karlsson att ansluta via Krabbelidernas kraftplats.


Tillsammans kommer vi att samverka för att starkare hålla energierna så att alla vi som medverkar både på plats och online får högsta bästa förutsättningar att med hjälp av dessa vibrationer tona in våra energier i samma frekvens som den gudomliga dimensionen där en ny verklighet väntar oss. Vid Fullmånen 5/5 kan vi med hjälp av den kraftfulla vibrationen 55 skapa nya fantastiska möjligheter.


Mästartalet 55 är en spännande, oförutsägbar och kraftfull vibration. Genom detta omkullkastande tal kan plötsligt det omöjliga bli möjligt.

Denna vibration är den utlösande kraften för stora betydelsefulla förändringar som kommer att ha en högre gudomlig verkan i våra liv.

Om någonting alltid varit på ett visst sätt i våra liv så upplyser 55 vibrationen oss om att det inte behöver fortsätta att vara på det sättet. 55 är vibrationen som förändrar och omstrukturerar mönster. Genom denna magiska vibration kan energier av kaos omvandlas till att vibrera i harmoni med den gudomliga ordningen.

55 betyder att universum ger oss en hjälpande hand. Förändringen Universum levererar oss är en gudomlig gåva som är oförutsägbar där plötsligt något helt nytt och oväntat öppnas för oss. Denna universella vibration ordnar så att obalanserade delar inom oss synkroniserar med varandra och ställs in i samklang med den gudomliga planen.

Så låt det allra högsta gudomliga bästa få hända. Gudomliga förändringar är alltid gynnsamma och de har ofta en multipel verkan som är omedelbar och där effekterna alltid är hållbara och långsiktiga med goda ändamål. Låt aldrig rädslan stoppa kärlekens expanderande kraft. Ju mer vi älskar oss själva och livet, desto mer öppnar och expanderar vi kärlekens oändliga krafter att i ännu högre grad manifestera det vi älskar att göra och leva det liv vi önskar att leva.


I eventet online ”Fullmånen med den magiska vibrationen 55” på FB ingår kanaliserade budskap, guidad meditation, gongbad och healing,

Vid anmälan får du tillgång till en privat grupp där allt kommer att publiceras. Och redan vid anmälan kommer förberedelsen med healing att starta igång för att stärka vår receptiva förmåga och mottaglighet, i syfte att starkare svara an på denna rena, kärleksfulla och starkt vibrerande fullmåne med dess djupgående, helande och upplyftande vibrationer.

Anmälan görs genom att swisha 155 kr till 123 290 34 41 eller bankgiro 212-1390 (DeaDóro) senast 4/5.

Efter din anmälan skickar du ett meddelande via Messenger till Angela eller mail till goldenstarcode@gmail.com för att få tillgång till den privata gruppen på FB.


Varmt välkomna!

Ture, Ellenor, Anna och Angela

bottom of page