Awakening by Malva

Välkommen hem till din innersta kärna

Välkommen!

Hos Awakening by Malva får du hjälp att hitta hem till dig själv, till din innersta kärna och din inre visdom.

Jag erbjuder personlig och medial utveckling genom olika mediala tjänster, såsom till exempel medial vägledning och healing. 

Healingen är en transformerande healingbehandling som vuxit sig fram tillsammans med mina guider. Du hittar mer information under fliken "Tjänster".

Det är kraftfulla verktyg som hjälper dig att se bortom dina begränsningar och blockeringar och du får kärleksfull guidning och råd av mina universella vägledare. 

Du får möjlighet att utvecklas på alla plan, såsom själsligt, andligt, medialt, fysiskt och psykiskt. Min förhoppning är att du med dessa verktyg ska hitta hem till din innersta kärna och ditt inre ljus så att du får alla möjligheter att leva ditt liv fullt ut och att du kan skina ditt ljust och lysa upp världen.

Under fliken "Nyheter" alternativt via Facebook så kan du se när jag arrangerar olika evenemang som systercirklar, meditationer och dylikt. Vi lever i en tid då det är viktigare än någonsin att komma tillsammans och gemensamt arbeta för balans och läkning av det heligt feminina och maskulina. Vi alla behövs.

Med tacksamhet och värme

Namaste

Anna